Especialitats

Odontologia General

Realitzem el diagnòstic i tractament de les malalties de la cavitat oral. Els nostres odontòlegs exploraran i valoraran el millor tractament per mantenir i restablir la salut bucodental. Aquesta especialitat restableix l’estructura de les dents naturals que han patit càries, desgast per bruxisme, traumatismes o fissures. En cas que la càries arribi al nervi caldrà derivar el pacient a la especialitat d’endodòncia per conservar la dent.

Estètica Dental

Especialitat enfocada a la estètica dental. Volem treure el millor somriure per cada un dels nostres pacients. Oferim diferents tècniques adaptades a cada necessitat: Emblanquiment, carilles de composite i carilles ceràmiques.

Ortodòncia

Realitzem un estudi exhaustiu de les anomalies de forma i posició de les estructures dentals. Comptem amb diferents tècniques per actuar amb rigor segons les necessitats de cada pacient: Alineadors Ortodòncia fixe: Brackets metàl·lics i estètics i ortodòncia remobible.

Periodòncia

Especialitat odontològica enfocada a la prevenció i tractament de les patologies que afecten als teixits que protegeixen la dent: geniva, lligament periodontal, ciment radicular i os alveolar.

Implantologia i Cirurgia Oral

Realitzem un examen clínic i proves diagnòstiques per oferir el millor tractament personalitzat. Aquesta tècnica de rehabilitació dental és una de les més efectives pel reemplaçament de les dents perdudes mitjançant la col·locació quirúrgica d’un implant dental en el maxil·lar o la mandíbula. La cirurgia oral és la especialitat mèdica enfocada a diagnosticar, tractar i prevenir les diverses malalties i patologies derivades del coll i el cap.

Servei de Radiologia Digital

L'ortopantomografia fa referència a les radiografies de la cavitat bucal. Aquesta prova és molt important perquè ens aporta la informació necessària per a conèixer el vostre cas. La nostra prioritat és actuar de manera eficaç i personalitzada per proporcionar el millor tractament. El nostre centre compta amb avançada tecnologia per realitzar les pertinents proves radiològiques. El nostre equip especialitzat us acompanyarà en tot moment a l’hora de fer el diagnòstic i us exposaran de manera transparent la vostra situació.

Pròtesi

És l’àmbit dental en el qual restaurem l'anatomia d’una o varies dents mitjançant una pròtesi dental. L’objectiu d’aquesta tècnica és que el pacient recuperi la funcionalitat i estètica de la seva cavitat bucal.

Odontologia Preventiva

Aquesta especialitat odontològica engloba el tractament dental que ajuda a mantenir una bona salut oral. L’odontologia preventiva restaura l’estructura de les dents naturals que han patit càries, desgast per col·lisió, traumatismes o fissures. En cas que el nervi es vegi afectat caldrà realitzar una endodòncia.

Higiene Dental

Disposem del millor equip d’higienistes dentals per realizar profilaxis dental (neteges de boca). L’higenista realizarà una exploració visual de la cavitat oral per detectar possibles anomalies, aconsellant i derivant al pacient a l’especialitat corresponent.
CatalanEnglishFrenchSpanish
× Contacta'ns per whatsapp